Gijzha pinworm

Vastagbél méregtelenítő tünetek. Miért alakul ki lerakódás a vastagbélben?

gijzha pinworm

Méregtelenítő receptek, Ezek is érdekelhetnek Tartalom Nem ritka tünet tavasszal… Oka, hogy az anyagcsere télen lelassul, így nem tudja eltávolítani a szervezetbe kerülő mérgeket, illetve az ott képződő salakanyagokat. Ezek aztán felhalmozódnak, és megbontják a belső egyensúlyt, illetve sejtszinten akadályozzák az oxigén- és a tápanyagellátást, ami az energiatermelésre is kihat. A következmény: a teljesítőképességünk csökken, és ok nélkül fáradtnak érezzük magunkat.

gijzha pinworm

Akár fogyhatunk is általa, de a fő cél az, hogy energetizáljuk a szervezetünket, továbbá megelőzzünk vagy gyógyítsunk bizonyos betegségeket. A méregtelenítés olyan, mint egy nagytakarítás. Amellett, hogy a gyomor és a belek kitisztulnak, az immunrendszer is erősödik, a bőr rózsássá és feszessé válik, a haj pedig ragyogó fényű lesz.

gijzha pinworm

A kúra a két gijzha pinworm méregtelenítő szervünket, a májat és a vesét is tehermentesíti. Mielőtt elkezdjük, már csak könnyebb ételeket fogyasszunk: mivel ezeket viszonylag gyorsan meg tudja emészteni a gyomrunk, méregtelenítő receptek okoz majd akkora sokkot a táplálékmegvonás. Mindennap — rögtön ébredés után is!

Olvassa el is.

gijzha pinworm

További a témáról