Berendezés paraziták,

Berendezés, Parazita

EGÉSZSÉGTÉRKÉP11

Berendezés paraziták A Zapper készülékről A Berendezés paraziták készülék szintén biorezonanciás berendezés. Minden létformának és szerves anyagnak saját rezgési frekvenciája van, azaz, minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját frekvenciát bocsát ki.

Mi mozog a maszkokban???

Egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílik vírusok, baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták kiírtására elektromos kezeléssel oly módon, hogy az a testünket nem károsítja.

Egy ilyen kezelés után a megcélzott kórokozók berendezés paraziták már nem mérhető.

PARAZITÁK, VÍRUSOK ÉS BAKTERIÁLIS FERTŐZÉSEK

A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak. Egy legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, azonban a Zapper biorezonanciás készülék használatával megtisztíthatóvá válik.

berendezés paraziták belső paraziták tünetei

A Zapper készülék kHz-es tartományban négyszög hullámformát alkalmaz, mely azonban nem vált polaritást, lényegében pulzáló egyenáram. Bármely, pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, gombát, élősködőt megfelelő feszültségen Voltidőtartamban 7 percés frekvenciatartományban 10 Hz - KHz.

Parazitaírtás menete Zapper készülékkel A kezelés időtartama nagyjából perc, mely négy db.

Reiki kezelés a paraziták számára oritel. Tapasztalatatok alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors paraziták a testkezelésben megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb. A Zapper készülék egy biorezonanciás berendezés, mely lehetővé teszi a baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták kiirtását szervezetünkből oly módon, hogy a testünket nem károsítja. Egy ilyen kezelés után a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak.

Az első ciklusban elpusztulnak a vírusok, baktériumok, élősködők, de néhány berendezés paraziták múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok.

Berendezés paraziták második ciklusban elpusztítjuk ezeket a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel.

berendezés paraziták pinworms a székletben a kezelés után

Legolvasottabb Parazita ajánlatok Hát szabadulj meg tőlük! Tapasztalatatok alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors lehet: megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb.

berendezés paraziták férgek hogyan kell etetni

A harmadik ciklus ezeket is kiírtja. A negyedik ciklus - mintegy biztonsági "ráadás" - teljes bizonyossággal végez az esetleges túlélőkkel. Hány férget kell eltávolítani Az epifiták paraziták Ez egy parazitaírtó terápia, melynek segítségével több, mint kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.

berendezés paraziták paraziták az emberi testben Giardia

Szabadulj meg a szervezetedben lévő parazitáktól biorezonanciás kezeléssel! Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, ez az oka, hogy a Zappert a kezelés során több ciklusban kell használni.

berendezés paraziták porifera cnidaria platyhelminthes nematoda és annelida

A kis feszültségen alkalmazott impulzusoknak semmilyen káros hatása nincs a kezelt személyre! Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák, kezelések, vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből.

Copyright © - Egészségtérkép In: Tanulmányok Mekkora valójában a parazita fertőzöttség, azaz, a lakosság hány százaléka lehet érintett?

További a témáról